adem-reisLively Academy

Ademreis

ADEMREIS

 

VERBINDING & HELING

Adem Coach Dennis Kerckhoffs

Donderdag 19 mei 19:30 – 21:30 uur

 
 
Wil je vrijer en meer aanwezig in het leven staan? Vol kracht en in contact met jezelf? Je eigen adem is de sleutel tot meer verbinding, heling én transformatie!
 
Adem Coach Dennis Kerckhofss van KIEM Praktijk geeft op donderdag 19 mei een ademreis naar verbinding & heling. Dennis werkt met kleine groepjes van maximaal 6 personen, zodat hij voldoende tijd en aandacht heeft voor elke persoon tijdens deze sessie.
 
De adem

Een bewust verbonden adem opent naar dat wat diep van binnen in ons leeft. Wanneer de adem dit aan de oppervlakte brengt en je in de aanwezigheid ervan kunt ontspannen dan vindt transformatie plaats. Een bewust verbonden ademhaling brengt een proces van heling op gang waarin je oude patronen, onderdrukte emoties en (onbewuste) overtuigingen laag voor laag gaat loslaten. Wat mag jij loslaten? Onder deze lagen kom je in contact met je ware essentie van zachtheid en liefde. Ademcoaching kun je beschouwen als een echte hartopener. Door de bewustwording op je adem te vergroten creëer je meer rust en ruimte in je lichaam en geest. De adem vormt een weg om met meer helderheid en aanwezigheid in het leven te staan. Tijdens een ademcirkel doorleeft ieder zijn eigen unieke proces. Door samen te komen in een cirkel en als één groep te ademen ondersteunen en versterken we elkaar. Dit schept een gevoel van diepe verbondenheid met en herkenning in de ander.  

Bijzonderheden
  • Indien je momenteel bepaalde aandoeningen hebt of (fysieke/psychische) klachten ervaart, neem dan even contact op om te overleggen of een ademcirkel bij jou past.
  • Conta-indicaties waarbij een bewust verbonden adem sterk wordt afgeraden zijn: epilepsie, glaucoom, hartklachten, hoge bloeddruk, na hersenbloeding of -infarct, of psychische problemen – nu of in het verleden, – of zwangerschap.

AANMELDEN VOOR DEZE ADEMSESSIE

Tarieven

€35,00 *Lively Academy is aangesloten bij het CRKBO (beroepsinstituut) en erkend als officieel opleidingsinstituut. Hierdoor wordt er 0% BTW gehanteerd op de opleidingen en events.

Datums
Datum & tijd

Donderdag 19 mei 19:30 – 21:30 uur 

Programma
Voor wie

Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die beginner is in ademwerk, maar ook voor degene die al ruime ervaring heeft in ademsessies. Elke ademsessie is weer een nieuwe mogelijkheid van een bijzondere reis naar heling.

Bijzonderheden
  • Indien je momenteel bepaalde aandoeningen hebt of (fysieke/psychische) klachten ervaart, neem dan even contact op om te overleggen of een ademcirkel bij jou past.
  • Conta-indicaties waarbij een bewust verbonden adem sterk wordt afgeraden zijn: epilepsie, glaucoom, hartklachten, hoge bloeddruk, na hersenbloeding of -infarct, of psychische problemen – nu of in het verleden, – of zwangerschap.
 
Coach
 
DENNIS KERCKHOFFS

Hoe kan ik mijn welzijn vergroten? Met deze vraag in mijn achterhoofd ben ik afgereisd naar India, Thailand, Canada, Kreta en nog meer landen op zoek naar antwoorden die alsmaar leken te leiden tot meer vragen. Maar onderliggend aan alle vragen vond ik een pad. De eerste stap? Contact maken met jezelf. KIEM Praktijk is ontstaan uit mijn fascinatie voor groei – van plantjes tot personen – en de wens om mijn kennis en vaardigheden omtrent persoonlijke transformatie met anderen te delen. Met deskundige aandacht en intuïtieve zachtheid begeleid ik je graag bij jouw proces van contact maken met je lijf met en luisteren naar jezelf.

Opleidingen

In 2015 ben ik begonnen aan de 4-jarige HBO-geaccrediteerde Beroepsopleiding tot Iokai Shiatsu therapeut. Het voelde als thuiskomen en ik was een nieuw hoofdstuk van mijn leven ingeslagen. Ik heb een manier gevonden om uit mijn hoofd en meer via mijn gevoel te leven. Voor mij biedt Shiatsu een ‘Perfecte balans tussen lichaam en geest.

Inmiddels ben ik met veel plezier en passie aan het werk als erkend therapeut. Sinds 2008 houd ik me bezig met yoga, voornamelijk in de vorm van Ashtanga Vinyasa Yoga. Ik heb het genoegen (gehad) om van een aantal prachtige docenten te mogen leren. In 2017 en 2019 heb ik deelgenomen aan diverse yoga teacher trainings aan de authentieke Swami Krishnananda Yogashala nabij Mysore, India. Hier heb ik mijn certificering als yogadocent behaald. Ademen staat aan de basis van het leven. Zodoende vormt het de leidraad binnen Shiatsu en Yoga.

In 2021 kwam de Opleiding tot Ademcoach van Ademwerk op mijn pad. Via dit traject heb ik me verder kunnen verdiepen in de transformatieve werking van de ademhaling. Sindsdien zet ik de kracht van bewust verbonden ademen in binnen het aanbod van KIEM Praktijk.

Ik zie je graag een keer op de futon of yogamat verschijnen!

Dennis Kerckhoffs

www.kiempraktijk.nl

Locatie

  Lively Academy Louis Loyensstraat 5 6221 AK Maastricht Tel: 043 – 311 85 08 Info@lively-academy.com www.lively-academy.com

Meebrengen
  • Gemakkelijk zittende (yoga) kleding
  • Schrijfmateriaal
  • Een paar dikke sokken

Yoga matten en andere benodigdheden zijn aanwezig in de studio.

Door het reserveren van dit event ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Lively Academy.     

Datum

19 mei 2022
Expired!

Tijd

7:30 am - 9:30 pm

Kosten

35,00

Locatie

Lively Academy
Louis Loyenstraat 5 Maastricht
Website
https://lively-academy.com/contact

Organisator

Lively Academy
Telefoon
043 – 311 85 08
Email
info@lively-academy.com
Website
https://lively-academy.com/contact

Docent/Speaker

Click to access the login or register cheese