adem-reisLively Academy

Ademreis

ADEMREIS

 

VERBINDING & HELING

Adem Coach Dennis Kerckhoffs

Donderdag 19 mei 19:30 – 21:30 uur

 
 
Wil je vrijer en meer aanwezig in het leven staan? Vol kracht en in contact met jezelf? Je eigen adem is de sleutel tot meer verbinding, heling én transformatie!
 
Adem Coach Dennis Kerckhofss van KIEM Praktijk geeft op donderdag 19 mei een ademreis naar verbinding & heling. Dennis werkt met kleine groepjes van maximaal 6 personen, zodat hij voldoende tijd en aandacht heeft voor elke persoon tijdens deze sessie.
 
De adem

Een bewust verbonden adem opent naar dat wat diep van binnen in ons leeft. Wanneer de adem dit aan de oppervlakte brengt en je in de aanwezigheid ervan kunt ontspannen dan vindt transformatie plaats. Een bewust verbonden ademhaling brengt een proces van heling op gang waarin je oude patronen, onderdrukte emoties en (onbewuste) overtuigingen laag voor laag gaat loslaten. Wat mag jij loslaten? Onder deze lagen kom je in contact met je ware essentie van zachtheid en liefde. Ademcoaching kun je beschouwen als een echte hartopener. Door de bewustwording op je adem te vergroten creëer je meer rust en ruimte in je lichaam en geest. De adem vormt een weg om met meer helderheid en aanwezigheid in het leven te staan. Tijdens een ademcirkel doorleeft ieder zijn eigen unieke proces. Door samen te komen in een cirkel en als één groep te ademen ondersteunen en versterken we elkaar. Dit schept een gevoel van diepe verbondenheid met en herkenning in de ander.  

Bijzonderheden
  • Indien je momenteel bepaalde aandoeningen hebt of (fysieke/psychische) klachten ervaart, neem dan even contact op om te overleggen of een ademcirkel bij jou past.
  • Conta-indicaties waarbij een bewust verbonden adem sterk wordt afgeraden zijn: epilepsie, glaucoom, hartklachten, hoge bloeddruk, na hersenbloeding of -infarct, of psychische problemen – nu of in het verleden, – of zwangerschap.

AANMELDEN VOOR DEZE ADEMSESSIE

€35,00 *Lively Academy is aangesloten bij het CRKBO (beroepsinstituut) en erkend als officieel opleidingsinstituut. Hierdoor wordt er 0% BTW gehanteerd op de opleidingen en events.

Door het reserveren van dit event ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Lively Academy.     

Datum

19 mei 2022
Verlopen!

Tijd

7:30 am - 9:30 pm

Kosten

35,00

Locatie

Lively Academy
Louis Loyenstraat 5 Maastricht
Website
https://lively-academy.com/contact

Organisator

Lively Academy
Telefoon
043 – 311 85 08
Email
info@lively-academy.com
Website
https://lively-academy.com/contact
Click to access the login or register cheese