Home Events Trajecten Conceptual Feng Shui TrainingsTraject – Je huis weerspiegelt je gezondheid
feng-shui-training-trahect-lively academy

Conceptual Feng Shui TrainingsTraject – Je huis weerspiegelt je gezondheid

 

 

Tijdens dit Conceptual Feng Shui TrainingsTraject ga je aan de slag met je huis en met jezelf.

 

 

 

Je huis is een belangrijke plek. Het is waar jij jezelf iedere dag weer aan de oplader legt na een lange dag werk. Daarom is het belangrijk dat je huis daarin ondersteunt en dat jij er helemaal kan ontspannen en tot jezelf kan komen. Goed zorgen voor je huis, is dus ook goed zorgen voor jezelf. 

 

Je huis weerspiegelt jouw leven

Zoals je huis is, zo ben jij en zoals jij bent, zo is je huis, luidt een oud Chinees gezegde. Je huis en hoe het is ingericht, zegt veel over jou en hoe je in het leven staat. Verschillende plekken in huis zijn verbonden aan verschillende thema’s in het leven. Denk bijvoorbeeld aan relaties, financiële zaken en je gezondheid. De inrichting en positionering van die plek, kan invloed hebben op de mate waarin het wel of niet stroomt in dat specifieke thema.

Wil jij meer rust en een fijnere energie in huis en leven? Dan is deze training voor jou. In deze training leer je werken met Feng Shui en ontdek je wat je huis nodig heeft om meer harmonie te creëren. 

Conceptual Feng Shui

Feng Shui is de filosofie die ons hier alles over leert. Feng Shui betekent letterlijk “wind en water” en focust op de relatie tussen mens en zijn leefomgeving. Feng Shui leert ons hoe we onze leefomgeving zo aanpassen, dat er een harmonieuze stroming van levensenergie, Chi, ontstaat. Het draait om het vinden van evenwicht tussen de complementaire Yin en Yang energie. Bijvoorbeeld door het verschuiven van meubels, afscheid nemen van spullen die je niet verder helpen, of het toepassen van andere kleuren of materialen. 

Conceptual Feng Shui is een moderne vertaling van de eeuwenoude Oosterse filosofie. Een hedendaagse versie die in ons Westerse leven past, die bij jou past. 

 

Nine Star Ki

In de cursus leggen we ook de link naar Nine Star Ki. Nine Star Ki is een vorm van astrologie die bij Feng Shui hoort en ook werkt met het concept van levensenergie, Chi. Je persoonlijke Nine Star Ki profiel vertelt je hoe de energie door je leven stroomt en legt de relatie met je huis. Hoe? Je persoonlijke Nine Star Ki profiel geeft inzicht in wat voor jou belangrijke plekken zijn in huis, wat voor jou en anderen in huis de optimale plek is voor je slaapkamer. 

Een persoonlijk, op maat gemaakt Nine Star Ki profiel ontvang je tijdens deze cursus.

Duur Traject

Tijdens dit traject leer je meer over Feng Shui en Nine Star Ki. Je gaat je eigen leefomgeving, je woning, analyseren en leert wat er nodig is voor meer harmonie en balans in huis en leven. Tussen de lessen krijg je opdrachten mee zodat je in je eigen tijd kan oefenen met de theorie en deze eigen kan maken.

Deze training is ook interessant voor professionals in de woning of interieurbranche. Je leert namelijk op een andere manier kijken naar een woning, wat meer diepgang kan geven aan je 

Dit Traject is inclusief:
  • Feng Shui manual 
  • Extra 6de (bonus)/ terugkomdag
  • Persoonlijke begeleiding
  • Energetische blauwdruk van jezelf en je huis
  • Onbeperkt water en thee met een tussendoortje

 

 

€395,-

*Lively Academy is aangesloten bij het CRKBO (beroepsinstituut) en erkend als officieel opleidingsinstituut. Hierdoor wordt er 0% BTW gehanteerd op de opleidingen en events.

‘Ik heb de training heel leuk en leerzaam gevonden. Het heeft me ondersteund en ook uitgedaagd om mijn thuis en mijzelf te ontdekken. Het heeft input gegeven aan veranderingsprocessen in huis waar ik aan toe was. Conceptual Feng Shui geeft daarin mooie perspectieve die bruikbaar zijn om de veranderingen door te voeren. Julie is deskundig en helpt je graag door mee te denken, maar daagt je ook uit om zelf antwoorden te vinden. Zeker een aanrader om aan te sluiten als je Conceptual Feng Shui wilt leren kennen en je thuis wilt onderzoeken en ontwikkelen.’ – Britt. R 

‘Het was een zéér inspirerende lessenreeks. Alles werd duidelijk uitgelegd en we hebben veel handvaten gekregen om aan de slag te gaan met onze eigen woning. Je bewustzijn wordt vergroot waardoor je anders naar je woning gaat kijken.’ – Jessie. G

‘Ik vond het een fijne training. Ik vertel andere ook dat je hierdoor meer inzichten krijgt over de indeling en invulling van het huis. Het geeft ook inzicht waarom ik me in de ruimte heel prettig voel of juist niet. Het is heel boeiend hoe je de energie in je huis kunt verbeteren en leiden, zodat het een prettige plek is om thuis te komen. Ik kijk nu ook heel anders naar woonprogramma’s en huizen. Het heeft echt mijn aandacht getrokken.’ – Suzan Hamers-Creemers

‘Het is een inspirerende manier om naar je huis en levensgebieden te kijken. Er komt een hoop nieuwe informatie bij kijken. Dit implementeren is een heel ander verhaal en zal met de tijd helder worden welke invloeden dit gaat hebben.’ Marjolijn

 

Door het reserveren van dit traject ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Lively Academy.

 

 

 

 

 

Datum

21 okt 2022 - 17 feb 2023
Nu bezig...

Kosten

€395.00

Locatie

Lively Academy
Louis Loyenstraat 5 Maastricht
Website
https://lively-academy.com/contact

Organisator

Lively Academy
Telefoon
043 – 311 85 08
Email
info@lively-academy.com
Website
https://lively-academy.com/contact

Docent/Speaker

Click to access the login or register cheese