Kirtan-avond-lively -academyLively Academy

Kirtan avond

KIRTAN AVOND

 

ARTIEST: JESKA ONDERWATER & ROMAIN GAUTHIER

Donderdag 9 maart 19:30 – 22:00 uur

 

 

Kirtan avond Lively Academy Jeska Onderwater

Kirtan avond Lively Academy Jeska Onderwater & Romain Gauthier

 

Na een zéér geslaagde winterse Kirtan Avond net voor de kerst, hebben Jeska & Romain aangekondigd dat ze in maart weer een kleine tour gaan maken en graag een stop maken bij Lively! Ze komen langs om weer samen met jullie een wonderbaarlijke mooie avond te maken vanuit liefde en licht. 
 
Jeska en haar partner Romain zingen liefdevolle mantra’s die ze begeleiden met hun eigen instrumenten zoals onder andere de gitaar. Mantra’s worden al eeuwen lang gezongen vanuit het idee dat alles in het universum vibratie is en muziek daar een directe invloed op kan uitoefenen. Dit heeft weer een positief effect of je lichaam en geest, waarbij je jezelf volledige kunt opladen met positieve energie en good vibes.
 
Jeska heeft een bijzondere mooie engelen stem die aangevuld wordt met de tonen van Romain. Samen vormen ze een mooi en liefdevol duo met bijzonder mooie klanken.
 
Gedurende deze mantra avond is het aan jou wat je prettig vindt. Je mag mediteren, je mag mee bewegen op de muziek, maar ook wordt je op een ongedwongen wijze uitgenodigd door Jeska en Romain om mee te zingen. (je hoeft niet beschikken over zangkunsten, het gaat om het effect dat het creëert in je systeem en het samenzijn.). Mantra’s zijn gemakkelijk op te volgen door de veel herhaalde positieve zinnen en je staat versteld wat dit doet met jou psyche.

Tijdens een mantra avond zullen er korte stiltes zijn tussen de mantra’s door. Op deze wijze kun je het effect van de positieve vibratie ervaren en observeren in je lichaam en geest.

De sfeer voor deze avond kunnen we omschrijven als ongedwongen, ontspannend, liefdevol en als zeer fijn.

De inloop is vanaf 19;00 uur en kun je jezelf voorzien van een heerlijk kopje thee dat wij voor je klaar zetten. Je hebt even tijd om nieuwe mensen te ontmoeten en een plekje uit te kiezen. Om 19:30 uur start het concert.

*het concert vindt plaats in een yoga studio. Graag wil ik vragen de schoenen bij binnenkomst uit te trekken en eventueel een paar dikke sokken mee te brengen.

 

Sfeer impressie

 

 

€35,00

Het tarief is verhoogd ten opzichte van de laatste keer, aangezien we de duur van het concert verlengt hebben met 30 minuten.

Lively Academy is aangesloten bij het CRKBO (beroepsinstituut) en erkend als officieel opleidingsinstituut.

Door het reserveren van dit event ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Lively Academy.     

Datum

09 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

7:30 pm - 10:00 pm

Kosten

35,00

Locatie

Lively Academy
Louis Loyenstraat 5 Maastricht
Website
https://lively-academy.com/contact

Organisator

Lively Academy
Telefoon
043 – 311 85 08
Email
info@lively-academy.com
Website
https://lively-academy.com/contact

Sprekers

Click to access the login or register cheese