Home Events Workshops Meditatief Ontspannings Concert
meditatief-ontspanningsconcert-lively-academyLively Academy

Meditatief Ontspannings Concert

MEDITATIEF ONTSPANNINGSCONCERT

Onder begeleiding van artiest en coach Nienke Crijns

 

Kom genieten in de oase van rust tijdens het meditatief concert, savasana, van Nienke Crijns.

Jezelf de mogelijkheid geven én gunnen om te mogen ontspannen in ons drukke bestaan, is óóh zo moeilijk. Tijdens dit 75 minuten durende meditatief ontspanningsconcert gaat Nienke je de ruimte geven om te mogen en kunnen ontspannen, om op te laden en om lekker weg te kunnen dromen in de volledige zachte energie van ontspanning en rust.

Nienke begeleidt je tijdens dit concert met haar stem samen met haar harmonium.

Je mag lekker komen liggen tijdens dit concert en wij maken voor iedereen een fijn plekje klaar om volledig te kunnen ontspannen. Vindt je het fijner in een zittende houding, dan mag dat natuurlijk ook.

Nienke maakt Medicine Music. Dit is muziek met boodschappen over liefde, vertrouwen en overgave; muziek die werkt als een medicijn.  Met haar Medicine Music wil ze je naar ontspanning brengen en inspireren je leven te leiden vanuit voelen. Je mag tijdens het concert helemaal in je eigen bubbel zijn. Van eigen geschreven nummers en mantra’s tot aardse en hemelse intuïtieve klanken, op dat moment geïmproviseerd.  

Gun jij jezelf dit cadeau van hemelse rust en kom je volledige ontspannen samen met Nienke?

Het concert duurt 75 minuten. De laatste 15 minuten is er ruimte om bij te komen onder het genot van een kopje thee.

Door het reserveren van het meditatief ontspanningsconcert ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Lively Academy.

 

Tarieven

€30,00

*Lively Academy is aangesloten bij het CRKBO (beroepsinstituut) en erkend als officieel opleidingsinstituut. Hierdoor wordt er 0% BTW gehanteerd op de opleidingen en events.

Datum

Datum & tijd

Dinsdag 21 juni 2022- 19:30 – 21:00 uur

Programma

Inhoud van deze sessie

Het concert duurt 75 minuten. De laatste 15 minuten is er ruimte om bij te komen onder het genot van een kopje thee.

Artiest

Nienke Crijns

“Mijn stem is mijn instrument, mijn levenspad, mijn alles. Na een operatie aan mijn stembanden mocht ik amper praten, en ging ik veel de natuur in. Doordat ik letterlijk vertraagde, leerde ik beter voelen. Na verloop van tijd verminderden de klachten. Daarna besloot ik alleen nog maar dingen te doen waar ik een volledige ‘ja’ op voelde. Voelen is een uitdaging, maar het levert zoveel op. Ik heb een sterke drijfveer om ook anderen te inspireren met dat inzicht: Medicine Music gaat over leven vanuit intuïtie en gevoel.”

nienke-crijns

Nienke Crijns – Artiest

Het nieuwe album van Nienke SoulSound, Medicine Music, is nu te beluisteren op Spotify. Medicine Music werkt als een medicijn. De muziek brengt ontspanning, en inspireert mensen om hun leven te leiden vanuit voelen.

De aanloop naar Medicine Music is het persoonlijke verhaal van zangeres/pianiste Nienke Crijns (artiestennaam Nienke SoulSound). Vanaf 2005 trad ze op in binnen- en buitenland, totdat ze in 2019 een poliep op haar stembanden kreeg waardoor ze haar stem een jaar niet kon gebruiken. Haar stem herstelde moeizaam, en daarom gaf ze haar muzikale loopbaan een nieuwe richting.

Optredens in Europa, Gambia en China

‘Als je iets wil, dan kun je het ook’, is Nienke ’s motto. Vanaf haar zesde speelt ze piano en vanaf haar tiende schrijft ze haar eigen nummers. In 2005 begon haar muzikale loopbaan on stage. Met haar toenmalige band D’Anoukki trad ze op in binnen- en buitenland. 

Na een muzikale reis naar Gambia nam ze met de Gambiaanse rapper T-Smallz een EP op, en toerde ze door Gambia. In China deed ze een theatertoer met toparrangementen van twee van haar nummers. Die voerde ze uit met een groot orkest, voor 4000 mensen. Tegenwoordig combineert ze piano, Indiaas harmonium, tanpura en bluesharp met zang. Ze geeft ligconcerten en workshops stembevrijding.

www.nienkesoulsound.nl

Locatie

Lively Academy

Louis Loyensstraat 5

6221 AK Maastricht

Tel: 043 – 311 85 08

Info@lively-academy.com

www.lively-academy.com

Info@lively-academy.com www.lively-academy.com

Meebrengen
  • warme kleding
  • een dikke paar sokken

Matten, dekens en alle andere attributen zijn aanwezig tijdens dit concert en liggen klaar bij aankomst.

Vindt je het prettiger om op een dikkere mat te liggen? Voel je vrij om je eigen spullen mee te brengen om het zo comfortabel mogelijk te maken, zodat jij ontspannen ligt.

Datum

21 jun 2022

Tijd

7:30 pm - 9:00 pm

Kosten

€30.00

Locatie

Lively Academy
Louis Loyenstraat 5 Maastricht
Website
https://lively-academy.com/contact

Organisator

Lively Academy
Telefoon
043 – 311 85 08
Email
info@lively-academy.com
Website
https://lively-academy.com/contact

Docent/Speaker

Click to access the login or register cheese