Home Events Workshops Shiatsu Massage Ochtend – Aandacht voor aanraking
shiatsu-massage-lively-academyLively Academy

Shiatsu Massage Ochtend – Aandacht voor aanraking

Aandacht voor aanraking

 

Ontspannen en het kunnen ontspannen zijn één van de grootste uitdagingen op dit moment. Er zijn vele verschillende manieren om te kunnen ontspannen en de manier waarop is voor iedere persoon anders. Ontspannen kan alleen, maar ook is het ontzettend fijn om geholpen te worden om in je rust en ontspanning te kunnen komen en stress los te kunnen laten.

Shiatsu massage is een Japanse massage waarbij de basis technieken gemakkelijk te leren zijn om vervolgens toe te kunnen passen bij familie, je partner vrienden en kennissen. Shiatsu therapeut Dennis Kerckhoffs van Kiem Praktijk, geeft op 1 oktober een Shiatsu Massage Ochtend voor beginners. Tijdens deze middag leert hij de basistechnieken die gemakkelijk thuis zijn toe te passen.

De kans is groot dat je in deze tijd andere mensen nauwelijks tot niet aanraakt of zelf wordt aangeraakt. Terwijl we juist aanraking nodig hebben om onze stress te verlagen én ons welzijn te vergroten.

Aanraking

Het gaat niet over zomaar een aanraking. Maar over aanraken met aandacht. Denk aan een stevige knuffel, een zachte streling over je arm of een tedere kneep in je schouder. Deze kortdurende contactmomenten werken al kalmerend én helend. Maar als je de tijd creëert om met aandacht te masseren dan zijn de effecten nog groter. Massage werkt namelijk dieper dan enkel ontspanning; het voldoet aan de menselijke basisbehoefte van fysiek contact. Bovendien draagt het regelmatig ontvangen van Shiatsu massage bij aan je algemene gezondheid.

De workshop

Tijdens deze massage workshop leer je de ander aanraken met aandacht op basis van de Shiatsu principes. Shiatsu is een vorm van manuele therapie uit Japan. Bij deze stijl van massage ligt de ontvanger gekleed op een futon (mat) op de grond. De gever behandelt met de handen, maar soms ook met de voeten, knieën of ellenbogen. Shiatsu massage is een zeer effectieve manier om de ontvanger in een staat van diepe ontspanning te brengen. Vanuit deze ontspanning kan de balans in lichaam en geest weer herstellen waardoor je je energieker, fitter en meer tot rust voelt.

Wil jij leren hoe je iemand in de ontspanning kan brengen?  Meld je dan aan voor deze workshop. Dit kan als duo of als enkel ticket.

 

Indien je momenteel bepaalde aandoeningen hebt of (fysieke) klachten ervaart, neem dan even contact op om te overleggen of deze cursus bij jou past.

 

 

Tarieven

Duo ticket €120,- Enkel ticket €65,-   

  

Lively Academy is aangesloten bij het CRKBO (beroepsinstituut) en erkend als officieel opleidingsinstituut. 

 

Door het reserveren van deze cursus ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Lively Academy.

 

 

Deze cursus is niet geschikt voor zwangere

 

 

Tarieven

Duo ticket €120,- Enkel ticket €65,-   

  

Lively Academy is aangesloten bij het CRKBO (beroepsinstituut) en erkend als officieel opleidingsinstituut. 

 

Door het reserveren van deze cursus ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Lively Academy.

 

 

Datum

01 okt 2022

Tijd

I.v.m annulering van dit event door een blessure van de Shiatse Therapeut, zal het event spoedig een nieuwe datum krijgen.
10:00 am - 1:00 pm

Kosten

€65.00

Locatie

Lively Academy
Louis Loyenstraat 5 Maastricht
Website
https://lively-academy.com/contact

Organisator

Lively Academy
Telefoon
043 – 311 85 08
Email
info@lively-academy.com
Website
https://lively-academy.com/contact

Docent/Speaker

Click to access the login or register cheese