Recharge-Morning-Verwarmde-Restorative-Healing-yoga-ndraLively Yoga

Recharge Morning – Verwarmde Restorative Healing 25/30◦C + Yoga Nidra

Verwarmde Restorative Healing + Yoga Nidra

Rust in je hoofd én in je lijf

ZONDAG 1 OKTOBER 11.00 – 13:00 UUR

 

‘De overgave van 2 uur helende ontspanning voor je lichaam & geest’

 

 

Alleen maar ontspannen 

Rust is iets dat wij onszelf tegenwoordig niet meer geven. En als we onszelf rust willen geven, komen we niet meer in die volledige ontspanningsmodus, omdat we altijd op ‘actief’ staan. Hoe schakel je af en hoe kun je jezelf volledige rust geven en dit ook echt voelen?

Tijdens deze twee uur durende Verwarmde Restorative Healing sessie wordt je begeleidt naar de rust in jezelf. Uit de eerdere sessies werd al snel ervaren dat ze rust vonden in zichzelf, hoofd en lichaam. Tijdens deze twee uur durende sessie is de hoofdkern dat jij lekker even je batterij kunt opladen zonder enige afleidingsmanoeuvres om je heen.

 

Drukte en ontspanning

Onrust, teveel op je schouders nemen, te weinig tijd in een dag hebben, oneindige takenlijsten wie kent het niet. Vaak vergeten we dat (voldoende) rust en ontspanning met een natuurlijke en bewuste ademhaling meespelen aan een goede gezondheid. Vooral de rust is ontzettend belangrijk in de huidige tijd en de stroomversnelling waarin de wereld zich momenteel verkeerd. 

Door de drukte en de stroom vanuit de westerse wereld zijn we gewend geraakt om vanuit ons hoofd te redeneren, maar we vergeten dat ons denken eigenlijk in ons hart zit. Deze connectie verliezen we door teveel vanuit het hoofd te functioneren en te beredeneren. Met volledige rust en ontspaninning gaan we deze verbinding weer herstellen tijdens deze verwarmde Restorative Healing, zodat jij weer de rust in je lichaam en hoofd mag gaan voelen.

Vewarmde Restorative Healing sessie

Tijdens deze twee uur durende Restorative Healing sessie ga je jezelf de tijd geven om volledige terug in je eigen rust en kracht te komen. Enkel rust en ontspanning, terug naar je lichaam, terug naar je hart en uit je gedachten wereld. Dit is oh zo moeilijk om thuis voor elkaar te krijgen, daarom deze twee uur durende sessie, want jij bent belangrijk! Vergeet jezelf niet en loop jezelf niet voorbij. Gun jezelf de rust om nog een betere versie van jezelf te creëren in het dagelijkse leven. De beste versie van jezelf creëer je door dichtbij jezelf te blijven en te leven vanuit je hart. Dit bereik je door op de juiste momenten jouw rust te pakken. De sessie sluiten we af met een Yoga Nidra sessie. 

Therapeutische warmte

Deze verwarmde Restorative Healing sessie wordt gegeven in een therapeutische verwarmde ruimte. We verwarmen de ruimte rond de 25/30  graden, waardoor we kunnen genieten van het helende en ontspannend effect dat de therapeutische infrarood panelen hebben op ons lichaam en de geest. Het zijn therapeutische panelen met een hoge frequentie die door dringen op de diepere lagen van ons lichaam. Lees hier meer over deze therapeutische platen. De platen hebben dezelfde werking en frequentie als de therapeutische moxa lampen bij een acupunctuur behandeling.

 De warmte voelt als een heerlijke  warme deken om je heen. Extra fijn tijdens deze koude dagen.

Geschikt voor

Deze sessie is geschikt voor iedereen die zin en behoefte  heeft aan een ontspannende zondagochtend in volledige rust om je batterij op te laden. Omdat het de sessie gegeven wordt in een therapeutische verwarmde ruimte is deze sessie ook zeer geschikt indien je onderstaande klachten hebt;

  • reumatische klachten
  • fibromyalgie
  • overspannen 

Wat is Restorative yoga?

Restorative Yoga is een methode ontwikkelt om gemak en comfort te creëren in een houding die ontspanning en gezondheid faciliteren.

Het woord Restorative  zegt het al; restoratief, herstellend, herstellende yoga.

Deze vorm, Restorative Yoga heeft veel invloeden vanuit de Yin Yoga. Bij  Yin Yoga werk je veel vanuit de Chinese geneeskunde en gaan we vooral opzoek naar een strekking op de meridiaan banen en worden kussens gebruikt om dit te supporten. Bij Restorative Yoga gaan we opzoek naar de diepere lagen van ontspanning en worden kussens gebruikt om de volledige ontspanning en rust op te kunnen zoeken. Om tot een diepe ontspanning te komen heeft je lichaam en je geest tijd nodig. Restorative houdingen worden gemiddeld 10 tot 20 minuten aangehouden.

Door Restorative Yoga creëren wij weer de verbinding met ons zelf. Wanneer we deze verbinding weer hebben, voel je je ook heel anders, rustiger, krachtiger en met beide benen in het leven.

 

€37,50

Indien je lid bent bij Lively Yoga €35,00

Lively Academy is aangesloten bij het CRKBO (beroepsinstituut) en erkend als officieel opleidingsinstituut. 

Door het reserveren van dit event ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Lively Academy.

Datum

01 okt 2023
Verlopen!

Tijd

11:00 am - 1:00 pm

Kosten

37,50

Locatie

Lively Academy
Louis Loyenstraat 5 Maastricht
Website
https://lively-academy.com/contact

Organisator

Lively Academy
Telefoon
043 – 311 85 08
Email
info@lively-academy.com
Website
https://lively-academy.com/contact

Docent/Speaker

Click to access the login or register cheese