Workshop De Basisprincipes van Feng Shui

Deze workshop is een mooie kennismaking indien je interesse hebt in de Conceptual Feng Cursus.

Meld je jouw aan voor de 9 weekse Conceptual Feng Shui cursus tijdens de avond? Dan ontvang je de workshopkosten retour van ons!

Lees hier alles over de  Conceptual Feng Shui Cursus.

 

Zoals je huis is, zo ben jij en zoals jij bent, zo is je huis, luidt een oud Chinees gezegde. Je huis en hoe het is ingericht, zegt veel over jou en hoe je in het leven staat. Verschillende plekken in huis zijn verbonden aan verschillende thema’s in het leven. Denk bijvoorbeeld aan relaties, financiële zaken en je gezondheid.

Conceptual Feng Shui is de filosofie die ons hier alles over leert. Feng Shui betekent letterlijk “wind en water” en focust op de relatie tussen mens en zijn leefomgeving. Feng Shui leert ons hoe we onze leefomgeving zo aanpassen, dat er een harmonieuze stroming van levensenergie, Chi, ontstaat.

Conceptual Feng Shui consultant Julie de Ronde geeft op woensdag 16 maart een workshop bij de Lively Academy. Tijdens deze avond leer je meer over Feng Shui en hoe deze principes je helpen meer flow te ervaren in huis en leven.

 

Inhoud van deze sessie

  • Basisprincipes van Feng Shui
  • Werken met de 5 elementen in huis en leven
  • Concrete tips die je direct toe kan passen voor meer harmonie en balans in huis

Deze workshop is een voorproefje op het 9 weken Feng Shui traject dat Julie de Ronde gaat geven bij Lively Academy in april. Indien je enthousiast bent en wilt graag na de workshop aansluiten bij het 9 weken traject, ontvang je het bedrag van de workshop terug bij je boeking. Lees HIER meer over het 9 weken Feng Shui & Nine Star Ki traject.

 

€27,50

Lively Academy is aangesloten bij het CRKBO (beroepsinstituut) en erkend als officieel opleidingsinstituut. 

‘Ik vond de workshop heel inspirerend. Het maakte mij nieuwsgierig naar de cursus, omdat er al een kleine uitleg was over de b.v de voordeur. Dit zegt al iets over jezelf, dus ik was ook nieuwsgierig wat de rest van het huis te vertellen heeft. Ook het feit dat als je woonkamer of slaapkamer niet op de gunstigste plek zit wat de energie betreft. Dat je de energie kunt gaan leiden door b.v. spiegels of door kunst op te hangen.

Het was dus heel leuk om in de workshop al wat tips te hebben, maar ook mooi om de verschillende situaties van jezelf en de andere te horen. Daar leer ik veel van en geeft inzicht.’ – Suzan Hamers

Door het reserveren van dit event ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Lively Academy.

Datum

07 jun 2022
Verlopen!

Tijd

7:30 pm - 9:30 pm

Kosten

27,50

Locatie

Lively Academy
Louis Loyenstraat 5 Maastricht
Website
https://lively-academy.com/contact

Organisator

Lively Academy
Telefoon
043 – 311 85 08
Email
info@lively-academy.com
Website
https://lively-academy.com/contact
Click to access the login or register cheese