Workshop Feng Shui

Deze workshop is een mooie kennismaking indien je interesse hebt in de Conceptual Feng Shui cursus.

Meld je jouw aan voor de Conceptual Feng Shui TrainingsTraject tijdens de avond? Dan ontvang je de workshopkosten retour van ons!

Zoals je huis is, zo ben jij

Zoals je huis is, zo ben jij en zoals jij bent, zo is je huis, luidt een oud Chinees gezegde. Je huis en hoe het is ingericht, zegt veel over jou en hoe je in het leven staat. Verschillende plekken in huis zijn verbonden aan verschillende thema’s in het leven. Denk bijvoorbeeld aan relaties, financiële zaken en je gezondheid.

Conceptual Feng Shui is de filosofie die ons hier alles over leert. Feng Shui betekent letterlijk “wind en water” en focust op de relatie tussen mens en zijn leefomgeving. Feng Shui leert ons hoe we onze leefomgeving zo aanpassen, dat er een harmonieuze stroming van levensenergie, Chi, ontstaat.

Workshop

Conceptual Feng Shui consultant Julie de Ronde geeft op donderdag 6 oktober een workshop bij de Lively Academy. Tijdens deze avond leer je meer over Feng Shui en hoe deze principes je helpen meer flow te ervaren in huis en leven.

 

Inhoud van deze sessie

  • Basisprincipes van Feng Shui
  • Werken met de 5 elementen in huis en leven
  • Concrete tips die je direct toe kan passen voor meer harmonie en balans in huis

Deze workshop is een voorproefje op het 9 weken Feng Shui traject dat Julie de Ronde gaat geven bij Lively Academy in april. Indien je enthousiast bent en wilt graag na de workshop aansluiten bij het 9 weken traject, ontvang je het bedrag van de workshop terug bij je boeking. 

 

€27,50

Lively Academy is aangesloten bij het CRKBO (beroepsinstituut) en erkend als officieel opleidingsinstituut. 


‘Ik vond de workshop heel inspirerend. Het maakte mij nieuwsgierig naar de cursus, omdat er al een kleine uitleg was over de b.v de voordeur. Dit zegt al iets over jezelf, dus ik was ook nieuwsgierig wat de rest van het huis te vertellen heeft. Ook het feit dat als je woonkamer of slaapkamer niet op de gunstigste plek zit wat de energie betreft. Dat je de energie kunt gaan leiden door b.v. spiegels of door kunst op te hangen.

Het was dus heel leuk om in de workshop al wat tips te hebben, maar ook mooi om de verschillende situaties van jezelf en de andere te horen. Daar leer ik veel van en geeft inzicht.’ – Suzan Hamers

‘De Feng Shui workshop van Julie de Ronde bij Lively Academy hebben wij ervaren als een echte eye-opener. De prettige lans tussen theorie en praktijk sprak ons erg aan. Julie wist op een fijne en laagdrempelige manier de basisprincipes van de Conceptual Feng Shui uit te leggen. En dit konden wij gelijk toepassen op onze eigen woonsituatie aan de hand van eenvoudige, leuke oefeningen. Een echte aanrader als je bewuster wilt worden van je eigen leefruimte en kijken hoe je die fijner kan maken!’ Dennis Kerckhoff en partner – KIEM Praktijk

‘Ik kijk erop terug als een hele leuke en leerzame avond. Ik kwam tijdens de workshop al een hoop te weten over harmonie creeëren in huis en het inspireerde mij om mijn eigen thuis te gaan onderzoeken met de Conceptual Feng Shui filosofie. De workshop alleen al bracht een hoop creativiteit en ideeën op gang waar ik enthousiast mee aan de slag wilde. Ik koos er nadien ook voor om aan de vervolgcursus deel te nemen. De workshop prikkelde me om beslissingen te nemen rondom mijn thuis en mijzelf te nemen. Het heeft al voor veel gave veranderingen gezorgd. De workshop is interactief en zet je meteen aan het denken. Julie is zeer deskundig op het gebied van Conceptual Feng Shui en onderwijst je graag in het proces van jouw thuis en jezelf ‘her’ontdekken. Een aanrader!’.

– Britt. R

Door het reserveren van dit event ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Lively Academy.

 

Datum

06 okt 2022
Verlopen!

Tijd

7:30 pm - 9:30 pm

Kosten

27,50

Locatie

Lively Academy
Louis Loyenstraat 5 Maastricht
Website
https://lively-academy.com/contact

Organisator

Lively Academy
Telefoon
043 – 311 85 08
Email
info@lively-academy.com
Website
https://lively-academy.com/contact
Click to access the login or register cheese