Workshop Yin Yoga, Het aarde element en Myofascial Releasen

 ZONDAG 26 SEPTEMBER 10:00 – 12:00 UUR

MARIEKE VLIEGEN

Op zondag 26 september begeleidt Marieke je in een extra lange Yin Yoga sessie gericht op het aarde element. Deze sessie richt zich op houdingen die de bijbehorende maag- en milt meridianen stimuleren. Naast yin houdingen, gebruiken we therapieballen om het bindweefsel nog meer te stimuleren.

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde kan de energie in je lichaam uit balans raken door invloeden van binnenuit, maar ook vanuit je omgeving. Zo hebben de seizoenen invloed op de balans van de elementen in je lichaam. De energie kunnen we onder andere helpen reguleren middels de yin practice. In deze workshop zal de nadruk liggen op het zoeken naar balans van je aarde element, behorende bij de nazomer.

De therapieballen die gebruikt worden tijdens deze workshop hebben een bijzonder effect op het fascia en de dieper gelegen weefsels.

Een moment voor jezelf waarbij je in diepe ontspanning je lichaam en geest naar ontspanning toe helpt. We sluiten de sessie af met een bijpassend kopje thee.

Indien je meer wit leren over de werking van Myofascial release kun je je aanmelden voor de 3-daagse training Yin Yoga & Myofascial release die Marieke geeft in december (vrijdag 3 t/m zondag 5 december 2021, 09:00 17:30 uur). Geschikt voor docenten als ook voor Yin Yoga liefhebbers.RESERVEREN

Marieke Vliegen

Marieke Vliegen is een E-RYT 200 Yoga Alliance geregistreerde internationale Yin Yoga docent, die de kennis van Jo Phee internationaal deelt. Jo Phee is de hoofd assistente van de founder van Yin yoga, Paul Grilley. Marieke assisteert haar lerares wereldwijd op frequente basis om haar

MyoFascial Release Lively Academy

kennis up to date te houden. De fundamenten van de training zijn dan ook gebaseerd op de theorie van Paul Grilley en aangevuld met de kennis van Yin yoga en Chinese geneeskunde van Jo Phee. Naast het verzorgen van wekelijkse yin lessen in Maastricht, geeft Marieke workshops en trainingen internationaal om haar yin kennis te delen.

Praktische informatie

Docent: Marieke Vliegen

Datum: Zondag 26 september

Tijd: 10:00 – 12:00 uur

Tarief: Leden* € 32,50 Niet-leden € 35,00

*Leden met een geldig abonnement bij Lively Yoga ontvangen een korting op de workshop

Matten en alle accessoires zijn aanwezig in de studio.

In verband met hygiënische redenen is het verplicht twee schone handdoeken mee te brengen naar deze workshop.

Locatie: Lively Academy, Louis Loyensstraat 5, 1ste etage, 6221 AK Maastricht ,043- 311 85 08

 Door het boeken van deze workshop ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Lively Academy.

Datum

26 sep 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 am - 12:00 pm

Kosten

35,00

Locatie

Lively Academy
Louis Loyenstraat 5 Maastricht
Website
https://lively-academy.com/contact

Organisator

Lively Academy
Telefoon
043 – 311 85 08
Email
info@lively-academy.com
Website
https://lively-academy.com/contact

Docent/Speaker

Click to access the login or register cheese