yin-yoga-en-chinese-geneeskunde-trainingLively Academy

Yin Yoga & Chinese Geneeskunde Training 2024 RYT50 uur

YIN YOGA EN CHINESE GENEESKUNDE TRAINING

RYT50

Marieke Vliegen Senior Assistente van Jo Phee

Marieke Vliegen geeft jaarlijks een Yin Yoga & Chinese geneeskunde Training bij Lively Academy. Dit is een 50 uurs Yoga Alliance geregistreerde opleiding en alsook een erkende opleiding vanuit het CRKBO. 

Een Yin Yoga en Chinese geneeskunde training van 50 uur waarmee je jou eigen Yin Yoga practice kunt verdiepen. Deze training, Yin Yoga en Chinese geneeskunde training, is zeer geschikt voor mensen die hun liefde hebben gevonden in Yin Yoga, maar ook voor (aanstaande) yogadocenten. Je leert middels theorie en praktijk meer over het fysieke en energetische lichaam en hoe Yin Yoga jou kan helpen je in je element te voelen. 

Inhoud van de Yin Yoga & Chinese geneeskunde Training

 • Wat is yin yoga & filosofie
 • Yin yoga theorie, praktijk, houdingen & variaties  
 • Yin & yang theorie
 • Functionele Yoga anatomie. Test lab en variaties van lijf tot lijf
 • Vijf elementen theorie
 • TCM diagnose
 • Chi theorie
 • TCM levensstijl en dieet
 • Meridianen
 • Guasha
 • Meridiaan klok
 • Mindfulness
 • Art of teaching & sequencing. Leer hoe je zelf een yin yoga les kunt verzorgen.

De Training

Tijdens de training krijg je de fundamenten van Yin Yoga en Chinese geneeskunde uitgelegd. Deze zachte vorm van yoga helpt je bindweefsel (fascia) & gewrichten gezond te houden, laat levensenergie vrij stromen en brengt algehele ontspanning voor lichaam en geest.

Naast theoretische kennis over het fysieke en energetische lichaam, wordt er aandacht besteed aan het ervaren van de yin practice. Ook leer je noodzakelijke vaardigheden die je nodig hebt om zelf een gedegen yin les te geven. Zo ben je niet alleen een competente yin teacher door je kennis, maar heb je ook het zelfvertrouwen om een groep te begeleiden door je opgedane praktijk ervaring tijdens de training.

Heb je (nog) geen ambitie om les te geven? Dan is deze training uitermate geschikt om je eigen practice te verdiepen.

De Yin Yoga en Chinese geneeskunde training bestaat uit contacturen aangevuld met een klein gedeelte zelfstudie en wordt gegeven door Marieke Vliegen (E-RYT 200 Yoga Alliance registratie), senior assistente van Jo Phee.

Zodra je de training en de zelfstudie opdrachten hebt afgerond, ontvang je een erkend certificaat waarmee je de uren kunt registreren bij Yoga Alliance.

 

 

Tarief

Wij willen graag iedereen de mogelijkheid geven om jezelf te kunnen ontwikkelen en bij te leren tegen een gereduceerd tarief. Met deze reden bieden wij tijdelijk een korting aan van 150 euro op de opeidingskosten.

Je kunt aan deze opleiding deelnemen voor 975 euro in plaats van 1.125 euro. Deze koritng bieden wij bij aanmeldingen tot en met 12 november 2023. Wees er tijdig bij, na deze datum kunnen wij helaas de korting systematisch niet meer aanbieden.

Early Bird tarief: €975,00 (bij een aanmelding vóór 13 november 2023)
Regulier tarief: €1.125,00 ( aanmelding vanaf 13 november 2023)

Het bedrag dient in één keer volledig betaald te worden. Na ontvangst van de hele betaling is de plek definitief gereserveerd.

*Lively Academy is aangesloten bij het CRKBO (beroepsinstituut) en erkend als officieel opleidingsinstituut. Hierdoor wordt er 0% BTW gehanteerd op de opleidingen en events.

 

 

Door het boeken van deze training ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Lively Academy.

Datum

12 - 28 jan 2024

Kosten

€975.00

Labels

Early Bird,
Yoga Alliance

Locatie

Lively Academy
Louis Loyenstraat 5 Maastricht
Website
https://lively-academy.com/contact

Organisator

Lively Academy
Telefoon
043 – 311 85 08
Email
info@lively-academy.com
Website
https://lively-academy.com/contact

Docent/Speaker

Click to access the login or register cheese