OPEN DAG LIVELY ACADEMY

ZONDAG 24 APRIL 2022

12:00 – 17:30 UUR

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS LEZING!

Maak kennis met Lively Academy tijdens onze Open Dag!

Coaches, Therapeuten, Trainers en Docenten die samenwerken met Lively Academy zullen gedurende deze zondag inspirerende lezingen geven van circa 20 minuten waaraan je gratis kunt deelnemen.

Bekijk ons Open Dag programma hieronder en meld je gratis aan via de button om deel te nemen aan een lezing die jouw aanspreekt.

Wij zien je graag op deze Open Dag!

With Love, Kelly & Lively Academy Team

  LEZING 1 – 12:15 – 12:35 uur

  HOE KAN IK LEVEN VANUIT ZELFLIEFDE?

  Spreker: Els van de schoot, Betekenisvol Leven

  els-van-de-schoot

  Els van de Schoot

  Functie: Life Coach & Humanistisch en Interreligieus Geestelijk Verzorger

  gespecialiseerd in bezinning en spiritualiteit.

  Onderwerp: Hoe kan ik leven vanuit zelfliefde?

  Deze lezing vindt plaats via live stream. Bij alle andere lezingen is de spreker aanwezig op locatie.

  Ben jij vaak te streng voor jezelf? Ben je bang voor oordelen van anderen? Bang dat je niet goed genoeg bent? Of bang om jouw wensen en grenzen uit te spreken? In deze 20 minuten durende lezing neemt Els van de Schoot je mee op reis naar de weg om te mogen zijn wie je bent. Zodat je van jezelf kan houden, je thuis kan voelen in jezelf. En vanuit die eigenwaarde en zelfliefde, laten we zelfvertrouwen en assertiviteit opboeien. Klaarstaan voor jezelf. En gaan voor wat jij wilt. Dat zijn haar wensen voor jou. Ben je klaar voor mooie inzichten en innerlijke groei?

  https://betekenisvolleven.eu/

  Els van de Schoot geeft in oktober (8, 9 en 22 oktober 2022) een 3-daagse Coaching Traject bij Lively Academy gericht op Zelfliefde & Eigenwaarde en Assertiviteit & Zelfvertrouwen in een vertrouwde setting.

  Extra open dag korting: Tijdens deze open dag is dit Traject te boeken voor €199,- i.p.v. €245,- (Ealy Bird) / €345,- (Regulier).

  Bekijk het Coaching Traject Zelfliefde & Eigenwaarde, Assertiviteit & Zelfvertrouwen hier.

  LEZING 2 – INTRODUCTIE VAN CHINESE GENEESKUNDE & MYOFASCIAL RELEASE IN COMBINATIE MET YIN YOGA

  13:00 – 13:20 uur

  Spreker: Marieke Vliegen, Marieke Yin Yoga

  marieke-vliegen

  Marieke Vliegen

  Functie: Trainer Yin Yoga, Senior assistente van Jo Phee     

  Onderwerp: Introductie van Chinese geneeskunde & Myofascial Release in combinatie met Yin Yoga.

  Marieke Vliegen is senior assistente van Jo Phee en verzorgt opleidingen en workshops gericht op Chinese geneeskunde, Myofascial Release en Yin Yoga. Chinese geneeskunde is een bijzondere (natuurlijke) geneeswijze, waarbij gekeken wordt naar de oorzaak van lichamelijke en psychische klachten d.m.v. interne factoren (geblokkeerde emoties) en externe factoren (voeding, stralingen etc). De meridiaan banen zijn energiebanen in ons lichaam waar de levensernergie (Qi) en het bloed (Que) doorheen stroomt. Door een blokkade in deze energiebanen kan dit gevolgen hebben op de gerelateerde organen, mentale en fysieke gezondheid.

  Ons fascia is het weefsel in ons lichaam dat een beschermingslaag biedt voor de gewrichten, organen, pezen etc. Afvalstoffen zetten zich vast in ons fascia om zodoende onze organen, gewrichten te beschermen. Gestagneerde afvalstoffen in ons fascia zorgt voor stijfheid, lichamelijke klachten en andere ongemakken.

  Marieke combineert de Chinese geneeskunde en het Myofascial realease (de manier om je fascia gezond te houden)  met een zachte vorm van yoga, Yin Yoga.

  https://www.mariekeyinyoga.com/nl/

  Marieke Vliegen verzorgd verschillende (thema) workshops en opleidingen bij Lively Academy. Ook geeft ze wekelijkse Yin Yoga lessen voor Lively Yoga.

  Extra open dag korting:

  Meld je jouw aan tijdens de open dag? Dan ontvang je een extra korting;

  • MyoFascial Release & MyoYin Training €425,- i.p.v. €500,-. Lees hier meer over deze training.
  • Chinese geneeskunde & Yin Yoga opleiding €825,- i.p.v. €950,- Lees hier meer over deze opleiding.

  LEZING 3 – HOE LEEF IK ENERGIEK EN FIT VOLGENS ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE

  14:00 – 14:20 uur

  Spreker: Cindy Heuts, Livinglef

  cindy-heust

  Cindy Heuts

  Functie: Orthomoleculaire Therapeut

  Onderwerp: Hoe leef ik Fit en Energiek?

  Merk jij dat je lichaam en geest niet zo energiek en fit zijn zoals je graag zou willen of misschien wel gewend was? Vindt je het moeilijk om bepaalde gezondheidsdoelen te bereiken, omdat je gewoonweg jezelf niet altijd kunt motiveren en soms niet meer weet wat de beste wijze hierin is?

  Cindy is Orthomoleculaire therapeut en werkt via energetische bloedtesten om te kijken wat jouw te korten zijn en wat jouw persoonlijke doelstellingen zijn in voeding en persoonlijke begeleiding om je weer energiek en fit te voelen.

  https://www.livinglef.nl/

  Cindy Heuts verzorgt Orthomoleculaire Coaching trajecten bij Lively Academy in kleine groepen van maximale 6 personen.

  Extra open dag korting: Tijdens de open dag is dit traject te boeken voor €445,- i.p.v. €485,-

  Bekijk hier het Coaching Traject van Cindy Heuts

  LEZING 4 – HET BELANG VAN NATUURLIJKE VOEDING

  14:45 – 15:05 uur

  Spreker: Mieke Hendriks, Kook Voedingsadvies & Trainer Hormoonfactor De Smidse

  mieke-hendriks

  Mieke Hendriks

  Functie: Natuurvoeding deskundige, Trainer Hormoonfactor en eigenaresse van Kookstudio de Smidse

  Onderwerp: Het belang van natuurlijk voeding

  Mieke Hendriks is voedingsadviseuse in gezonde voeding op een natuurlijke wijze. Wat is in deze tijd een gezonde keuze om je lichaam en geest op een verantwoorde manier te kunnen voeden? Is de biologische voeding wel zo’n logische keuze en wat is de beste manier in het nuttigen van koolhydraten in je dieet? Kies jij voor automatische voeding of denk jij heel bewust na hoe jij je eigen lichaamsmotor activeert? Mieke maakt je wegwijs in de voedingsmiddelen die je lichaam voeden, en welke producten we misschien beter kunnen vermijden.

  https://kvadesmidse.nl/

  Mieke Hendriks geeft lezingen bij Lively Academy op 17/5, 24/5 en 9/6 2022. Dit is als pakket te boeken of als losse lezingen. 

  Extra Open Dag korting: Bij aanmelding & betaling tijdens deze open dag voor dit pakket krijg je één lezing gratis cadeau. Normaal €65,- tijdens open dag €50,-. Losse lezing €25,-.

  Lees hier meer informatie over het lezing pakket van Mieke Hendriks.

  LEZING 5 – SHIATSU MASSAGE THERAPIE – AANDACHT VOOR AANRAKING

  15:45 – 16:05 uur

  Spreker: Dennis Kerckhoffs, KIEM Praktijk

  Dennis-Kerckhoffs

  Dennis Kerckhoffs,

  Functie: Shiatsu Therapeut

  Onderwerp: Shiatsu massage – Aandacht voor aanraking

  Ontspannen en het kunnen ontspannen zijn één van de grootste uitdagingen op dit moment. Shiatsu massage is een Japanse massage waarbij de basis technieken gemakkelijk te leren zijn. Shiatsu massage staat bekend om zijn specifieke drukpunten en het werken met meridianen (energiebanen in ons lichaam).  Het vindt haar oorsprong in de Chinese Traditionele Geneeskunde. Dennis Kerckhoffs van Kiem Praktijk legt in deze korte lezing uit wat de basis principes zijn van een Shiatsu massage, de aandacht voor aanraking, en hoe dit bijdraagt aan een helend effect voor ons lichaam en geest.

  https://kiempraktijk.nl/

  Dennis Kerckhoffs geeft Shiatsu massage middagen bij Lively Academy, waarbij je de basis technieken leert voor Aanraking met aandacht om thuis of in je praktijk toe te kunnen passen.

  Schrijf je in op de wachtlijst voor de volgende editie in het najaar en wordt als eerste op de hoogte gesteld van de datum en de mogelijkheid om te reserveren met de Open Dag korting!

  LEZING 6 – DE KRACHT VAN ADEMEN

  16:30 – 16:50 uur

  Spreker: Dennis kerckhoffs, KIEM Praktijk

  Dennis-Kerckhoffs

  Dennis Kerckhoff

  Functie: Ademcoach

  Onderwerp: De kracht van ademen

  Hoe vaak sta je bewust stil bij je ademhaling? De manier waarop je ademt is een afspiegeling van hoe je leeft. Vaak ademen we onbewust en oppervlakkig als gevolg van spanningen op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. De adem als brug tussen je lichaam en je persoonlijkheid kan worden ingezet om voller, vrijer en bewuster te gaan leven. Tijdens deze korte lezing gaat Dennis Kerckhoffs – Shiatsu Therapeut en Ademcoach bij KIEM Praktijk – in op de transformerende kracht van ademen. Tevens maak je kennis met een bewuste ademtechniek.

  https://kiempraktijk.nl/

  Dennis Kerckhoffs geeft transformerende ademcaoch sessies in kleine groepen bij Lively Academy.

  Schrijf je in op de wachtlijst voor de volgende editie in het najaar en wordt als eerste op de hoogte gesteld van de datum en de mogelijkheid om te reserveren met de Open Dag korting!

   

  LEZING 7 – FENG SHUI: ZOALS JE HUIS IS, ZO BEN JIJ

  17:00 – 17:20 uur

  Spreker: Julie de Ronde

  julie-de-ronde

  Julie de Ronde

  Functie: Feng Shui Adviseur en Interieurcoach

  Onderwerp: Feng Shui: zoals je huis is, zo ben jij

  Zoals je huis is zo ben jij, zoals jij bent zo is je huis. Je huis en hoe het is ingericht, zegt veel over jou en hoe je in het leven staat. Verschillende plekken in huis zijn verbonden aan verschillende thema’s in het leven. Denk bijvoorbeeld aan relaties, financiën en je gezondheid. De inrichting van je huis heeft invloed op je energie en je flow. Verandering in huis geeft ook een verandering in je persoonlijke ontwikkeling en beleving. Benieuwd? In deze korte lezing vertelt Julie meer over Feng Shui en wat het voor jou kan betekenen. Tevens deelt ze praktische tips die je meteen kan toepassen voor meer harmonie en balans in huis en leven.

  https://www.juliederonde.com/

  Julie de Ronde geeft Feng Shui workshops en cursussen bij Lively Academy.

  Indien je de workshop volgt en vervolgens aanmeld voor de Feng Shui cursus, ontvang je de workshop kosten van ons retour.

  Bekijk hier de workshop Feng Shui van Julie de Ronde.

  De eerst volgende Conceptual Feng Shui cursus staat gepland voor september 2022 – binnenkort meer informatie.

   

  De extra kortingen die aangeboden worden op deze events gelden enkel  tijdens deze Open Dag. 

  Voorwaarden korting:

  • aanmelding dient te gebeuren tijdens de open dag tussen 12:00-17:00 uur bij de receptie.
  • de boeking dient gelijk bevestigd te worden door middel van een betaling. (pin, cash of overschrijving ter plekken)
  Click to access the login or register cheese