Lively Academy

Jezelf verwennen met een verdiepingsweekend, een lezing bijwonen voor je eigen ontwikkeling, of een opleiding volgen omdat je de capaciteiten hebt om andere mensen te begeleiden in de toekomst. Dit kan allemaal in de rustgevende en ontspannen atmosfeer locatie van Lively Academy.

Lively Academy is een Geregistreerd en Erkend (beroeps) Onderwijs Instituut.

De essentie van Lively Academy

Lively Academy is een holistisch bewustzijnscentrum voor bewustzijn, zelfontwikkeling & spirituele groei in een rustgevende en ontspannen sfeer. We bieden dit aan in de vorm van opleidingen, lezingen, workshops en trajecten alle gericht op ontwikkeling en natuurlijke geneeswijze. Er wordt gewerkt met gekwalificeerde docenten, therapeuten, coaches en inspirerende sprekers die in het concept van Lively Academy passen. Je bent verzekerd dat je met waardevolle informatie en kennis naar huis toe gaat.

Persoonlijke groei als ook professionele ontwikkeling

De evenementen die Lively Academy aanbiedt zijn zowel voor persoonlijke als ook voor professionele groei en ontwikkeling. Je kunt terecht voor een lezing met een inspirerende spreker, een workshop of indien je zelf de potentie hebt om als docent of leermeester verder te gaan bieden wij ook opleidingen aan in diverse takken. Opleidingen worden gevolgd om eigen kennis te verbreden, maar ook om je verdere loopbaan carrière te ontwikkelen.

De waarde van zelfontwikkeling en groei

Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ieder heeft zijn eigen pad te bewandelen en daarbij zijn er keuzes op welke wijze en welke paden je dit doet. Leren van de obstakels die je hebt overwonnen geven je kracht en inzichten om je volgende richting te kiezen. Een lezing, een workshop of een training draagt bij aan jouw eigen ontwikkeling. Het kan dat steuntje in de rug zijn, het inzicht geven of de weg vrij maken om je volgende stappen te ondernemen, keuzes te maken of om jezelf dichter bij je eigen ik en geluk te brengen.

Rustgevende en ontspannen sfeer

Geluk zit zich niet in de materie, maar geluk is een gevoel van binnenuit. Toch worden we getriggerd door de omgevingsfactoren en speelt dit een rol in de wijze van ontspanning en rust. Een rustige omgeving met fijne kleuren en accessoires draagt bij aan een ontspannen geest. Lively Academy’s huisstijl concept bestaat uit pastel & aardetinten, hout elementen met een vleugje Aziatisch. Terug naar de kern, terug keren naar de basis is de natuur. Deze natuurelementen vindt je terug in het Lively Academy concept.

Gelijkheid

De evenementen bij Lively Academy zijn voor iedereen toegankelijk die zichzelf verder wilt ontwikkelen op een dieper level, meer kennis op wilt doen of een verrijking zoekt in zijn of haar carrière. Veel of weinig kennis, in het begin of al een stuk verder op je spirituele bewustzijns pad, de evenementen zijn voor iedereen toegankelijk en iedereen is welkom. Wij zijn allemaal één en ieder doet dat op zijn of haar eigen manier.

Wat is jouw persoonlijke missie?

Wat is jouw levensvisie, 0f wat is jouw levensdoel? Wij mensen blijven altijd groeien en ontwikkelen. Door levenservaringen ga je soms het leven anders zien of bepaalde situaties anders bekijken. Dit wordt ook vaker onder de noemer ‘levenslessen’ gezet.

Deze levenslessen geven ons de mogelijkheid om (spiritueel) te kunnen groeien en ons bewustzijn te ontwikkelen en te verbreden.

De visie achter Lively Academy

Mijn naam is Kelly en ik ben de founder van Lively Academy. Bewust in het leven staand, als in zelfontwikkeling & spirituele groei, maar ook de wijze hoe ieder uniek persoon het leven ziet heeft mij altijd al geboeid. Ik heb veel gereisd en hierdoor wereldwijd veel vrienden mogen ontmoeten, ieder met een eigen levensvisie en vaak een eigen geloofsovertuiging. Ik heb vaak een kijkje in hun dagelijkse leven mogen nemen, waaruit de mooiste gesprekken voortvloeide. Ieder uniek persoon ziet het leven op zijn of haar eigen manier en koppelt hieraan zijn of haar eigen geloof. Het einddoel is voor ons alle uiteindelijke hetzelfde, een gezond en gelukkig leven.

Lively Yoga heb ik opgezet na een verblijf van meer dan een jaar in en rondom Azië en Australië. Tijdens mijn eerste yoga training in Bali kwam ik erachter dat ik de opleiding niet enkel deed voor mijn zelfontwikkeling, maar hier ook echt mijn passie lag. De connectie die je met jezelf, je lichaam & geest, maakt tijdens yoga, brengt je terug naar de basis, naar je kern. Hierdoor ontstaat er meer rust in je lichaam en geest en maakt het leven overzichtelijker.

Ik weet dat yoga niet de enige wijze is om dichterbij geluk en eenheid te kunnen komen. Dit heb ik zeker ook mogen ervaren in de afgelopen 4 jaar van Lively Yoga. Zoals ik al aangaf is ieder mens uniek en heeft ieder zijn of haar positieve punten en punten waaraan gewerkt mag worden. Met enkel yoga kom je er niet, de een heeft extra aandacht of begeleiding nodig om de mindset positief te houden, de ander heeft meer advies en kennis nodig in het voedingspatroon. Je raakt nooit uitgeleerd in het leven en dat is juist ook wel het mooie. Je groeit door je kennis en ervaringen en het maakt je klaar voor de volgende stap.

Jezelf blijven ontwikkelen, spiritueel en op bewustzijnsniveau, is naar mijn mening een pré. Het geeft je ruimte en inzichten om het leven soepelere te doorlopen en om situaties anders te kunnen bekijken. Dit doordat je bijvoorbeeld je mindset onder controle hebt of de rust in je lichaam en geest hebt gecreëerd. Jezelf blijven ontwikkelen brengt je ook onbewust naar een hoger level van bewustzijn.

Veel mensen merken steeds meer dat ze HSP (High Sensitive Person) zijn en dit geeft vaker de drang om verder te onderzoeken hoe de wereld en het leven in elkaar zit. Ikzelf ben ook hoog gevoelig en heb veel mogen ervaren hoe energieën werken en welke impact dit op het leven kan hebben. Ik heb veel wijsheden mogen leren door mij te verdiepen in de wereld van spiritualiteit, zelfontwikkeling, de mindset, body en soul. Momenteel ben ik mijn kennis aan het verbreden met de leer van Chinese geneeskunde en acupunctuur.

Ik houd van het delen van waardevolle informatie en kennis. Mensen de mogelijkheid geven om zichzelf te kunnen ontwikkelen en hun kennis te kunnen verbreden. Dit heeft mij onder andere geïnspireerd om Lively Academy op te zetten, een toegankelijk holistisch bewustzijnscentrum. Met inspirerende sprekers, trainers en docenten creëer ik het bijzondere aanbod bij Lively Academy.

Ik hoop dat je veel liefde, wijsheid en ontwikkelingen mag opdoen bij Lively Academy.

With Love,

Kelly

Click to access the login or register cheese